C H A N Y E O L ' S
Perasaan Aku Sedih !

Tuesday, 26 June 2012 @ 07:29 | 0 EXOtic[s]



semua kawn2 aku xde beza,
aku syg kwn2 aku mcm aku syg diri aku sendiri.
aku mintax maaf kerana letak kwn2 aku no tiga
IbuBapa aku and allah / nabi aku letak no 1.
BF aku no 2
aku hanya insan lemah.
x mmpu letak number
tp ,
cikgu aku ckp,
bf mmg kene letak no 2
bf aku insyaALLAh akn jd suami aku (nnty besr la dan jika dia jodoh aku)
so dia akn dampingi aku
dia akn tanggung dosa aku.
aku hrp korang paham
namun,masih ade rmai bff aku yg lain.
aku rela menangis daripada tngk kau yg menangis.
Tiada yg lebih pnting daripada
IBUBAPA,ALLAH,NABI,ALQURAN,YASSIN,BF and BFF
aku sayang semua!
semua!!!
semua umat islam
ALLAH benci orang yang benci pada umatnya sendiri
bagi aku , islam ialah agama yg terbaik !
sebab itu aku biarkan je orang kutuk aku
diorang yg dpt dosa
bukan hamba allah yang bernama P.U.T.E.R.I
walaupun aku sayang iz.
aku pun syg bff and smua!
walaupun aku x dpt luahkan perasaan aku kt iz
aku ttp rse dia yg terbaik untuk aku.
jika dia tiada.
hati ku akan rasa KOSONG.
bila aku dpt ckp ngn dia,
insyaALLAH aku akan cakap
please jangan tinggalkan CARTA HATI kita,
hati ku hanya UNTUK DIA.
tiada orang lain jikalau iz jodoh aku.
aku tak kesah.
aku tak malu kalau family aku bce post ni
I LOVE YOU !
Bye semua..

::aku lupa nak ckp..family aku pun no 1 gak :)




Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hye ! Wife Chanyeol Disini ! Dah Singgah En ? Tekan Follow 1 Kali Boleh ? :3
TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI :)


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Qistina
Basecode by : Nurynn
Owner : Chanyeol Wife