C H A N Y E O L ' S
Running man??

Thursday, 18 April 2013 @ 11:51 | 0 EXOtic[s]

Hye,,Tadi onn lappy,and bukak google chrome and fb, onn blog,dan cri idea nk update apa kt blog?
Last skli trfikir lak nk update pasal Running Man.
Mesti rmai yg dah thu kan?
Spe yg x thu tu awk dh ketinggalan zaman k.. :3
jgn mrh :/
put rsa yg bkn kpoppers je kot yg x thu.
tp kbnyakan nya wluapun mereka bkn kpoppers mereka ttp mint RM kan ??
Sbb RM kn variety show yg pling popular :D


Okay la. Bagi yang x thu tntng RM ni,Running Man nie
  berkisahkan tentang permainan atau game yang
 confirm akan menggelikan hati korang dan
membuatkan korang tak akan kering gusi .
Tiap2 minggu akan ada artis jemputan. Tapi kadang2 
x de.
Susah nak faham ? Hahaha . Takpe lar . Korang boleh
 duduk depan tv pada hari Jumaat tepat 11 : 50 Pm

and bukak channel 393 (one tv asia)
Hehe . Sanggup ker ? Ala , senang - senang cari jer 
kat youtube tue . 

K,ahli RM ada 7 orng. sbnr nya ade 9, tp 2 orng lg tu
 (Lizzy and JoongKi) kluar kes urusan lain..
Ni ahli2 running man yang still kekal dlm RM ni :


Nama dia Yu Jae Suk. Put kekadang minat,kekadang 
x. Dia ni kelakar . Dia dipanggil yooruce willis and 
belalang/The grasshopper.. Put paling kesian kat dia
ni masa episod Choi Min soo dtg nak balas dendam 
kat dia.. Hampir nak keluar kot airmata dia 

**nota kaki** untuk pengetahuan yang x thu psl running man ni,
diorang ada nama panggilan haiwan atau panggilan lain2 . 
contohnya Yooruce Willis tu.


Nama dia Kim Jong Kook. Dia juga salah satu feberet put. Nama gelaran dia Sparta Kook and Harimau.
Why dia digelar harimau? Orang pnggil dia harimau 
sbb dia kuat -_- Yang paling takut dgn dia 
adalah Kwang soo ( ahli lain ) . Walaupun dia benci / tak suka kat kwang soo, diorang bnyk kali 1 kumpulan


Nama dia ni pulak Kang Gary. Suka dia sgt3 !! Tengok muka blur dia tuw :/
Dia digelar ??? put pon x thu walaupun minat sgt. Put pggil dia Mr Blur. Dia adalah pasangan Monday Couple dengan Ji-hyo. Setiap hri isnin mereka psti diorang dalam kumpulan yg sama ..

Haa !! Ni la ahli yg mmg put minat giler2 babun !! Song ji hyo ! Dia la pasangan Monday couple dgn Gary ! . Dia memang cantik kan? Dia seorng je ahli perempuan dlm RM. Dia digelar jaguh. Ji Hyo ni tak lembik . Dy kuat :)
Cakk !! Nama dia Ha Dong Hun/Haha and pororo. Dia perangai cam budak2. Suka wat lawak. Dia ni baru je kawin. Dengan Byul. Put pon x knl sgt dgn Byul tu. Just thu yg dia wife si pororo nie je :3
Dulu (sebelum kawin) jika ada artis jemputan pompuan, memang mula la lagak gila dia tu.. Saranghae !!! perkataan tu x lekang kot kat mulut dia klau artis tu ad dkt dgn dia. Tapi skrng ni still gak la cenggitu. Btw kurang da.. Coz bru kawin kan :/


K.. yang ni plok name dia Lee Kwang Soo a.k.a Zirafah. Dia adalah ahli paling tinggi dalam RM. sbb tu ahli lain pnggil dia zirafah. Hamba sparta kook ni :3 . Kalau setiap minggu tak dengar "lee kwang soo out !" mmg x sah kot. Tapi kadang2 je la dia terselamat. 

Atuk ni pulak (jahatnya put >.<) nama dia Jee Seok Jin. Dia ahli paling tua. Orang gelar dia big nose brother?? bukan ehh? entah lah.. dah x hengat plk. 
Orang gelarkan dia big nose tu sbb hidong dia bsor ! Ce tngk gmbr diatas :3
Dia pernah menjalani pembedahan coz nk betulkan hidong dio tu ..
Dia jrng menang. Selalu je kalah >.< dia dgn zirafah ada kumpulan . kumpulan lam running man je la. nama kumpulan dorang Easy Brothers. Ahli lain bg nama tu coz diorng yg pling senang disingkirkan ..


Sebenarnya dulu put x minat K-pop pon.. Last skli kakak put blik dri KL (dulu dia keje KL) dia duduk rumah put dulu dlm 2 bulan. (dia duduk rumah nenek put) and then dia duk bukak running man. Put layan je la coz masa episod yg dia bukak tu ada BIG BANG !! Last skli duk gelak sorang2, terpikat la dengan RM ni. Lagi 1. Kalau nak tengok episod yg lama2, boleh tgk RUNNING MAN MARATHON. Kat channel yg sama (393) . Dia main 3 episod terus. Setiap hari sabtu pukul 11:20 PM. Korang x sekolah kan hri ahad tu? Put kt klntn dah skolah coz dah cuti hri jumaat. Put record je la.


*Nama Gelaran JSJ , BIG NOSE HYUNG*




Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hye ! Wife Chanyeol Disini ! Dah Singgah En ? Tekan Follow 1 Kali Boleh ? :3
TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI :)


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Qistina
Basecode by : Nurynn
Owner : Chanyeol Wife